Urnen

Urn

Afscheid nemen is en blijft lastig als je een dierbare hebt verloren. Om het rouwproces zo goed mogelijk te laten verlopen kan een herdenkingsmonument de troost bieden aan nabestaanden. Een voorbeeld hiervan is een urn. Dit is een tastbaar monument waar de as van de overledene in bewaard wordt.

Soorten urnen

Tegenwoordig zijn er diverse soorten urnen verkrijgbaar. Ze zijn er zowel voor binnen en buiten, voor in een urnenmuur of columbarium of op een plek bij je thuis.

Wanneer je zoekt naar een urn dan kan je kiezen uit urnen in verschillende soorten en maten. Wij bieden bijzondere urnen aan die onder andere gemaakt zijn van de volgende materialen:

  • Keramiek
  • Marmer
  • Graniet

Het grote voordeel aan deze materialen is dat deze urnen jarenlang mooi blijven. Daarnaast is natuursteen een natuurlijk product waardoor je altijd iets unieks hebt.

Mini-urnen

Naast dat je bij ons terecht kunt voor urnen in een normaal en groot formaat, kun je ook bij ons terecht voor een kleine urn. Hier kan je een gedeelte van de as in bewaren. Dit is een goede oplossing voor wanneer meerdere nabestaanden een tastbaar aandenken willen hebben aan de overledene. De meeste mini-urnen worden met de handgemaakt, zo haal je altijd een uniek product in huis.

Biologisch afbreekbare urn

Nieuw in ons assortiment is de lijn van de biologisch afbreekbare urn. Deze urnen hebben als voordeel dat het materiaal 100% biologisch afbreekbaar is. De urn bevat geen chemische stoffen in lijm en kleur en bevat geen metalen deksel en schroeven.

Wat zijn de mogelijkheden?

Of je nu een normale urn, grote urn of kleine urn voor thuis wenst: wij bieden diverse opties aan. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden, raden we je aan om een bezoekje te brengen aan onze showroom. We hebben verschillende urnen op voorraad waar je uit kan kiezen. Wil je dus ook meteen een urn aanschaffen? Dan is dit mogelijk.

Bezoek onze showroom voor een urn

Het uitzoeken van een urn kan lastig zijn. Wij begeleiden je hier graag bij en geven je advies, zodat je uiteindelijk met een fijn gevoel naar huis keert. Bekijk in alle rust het aanbod en deel jouw wensen met ons. Wij luisteren naar jouw verhaal en denken graag met je mee. Wil je graag eens langskomen? Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend. Wil je liever op zaterdag langskomen? Dit is ook mogelijk, maar alleen op afspraak. Ook is het mogelijk om op donderdagavond op afspraak langs te komen. We helpen je graag verder.

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.