Grafmonumenten kinderen

Grafmonumenten kinderen

Wanneer je een kind verliest dan ga je door een onvoorstelbaar moeilijke tijd heen. Hoewel je net aan het rouwproces begint, moet er meteen al veel geregeld worden. Eén van die dingen is het uitzoeken van een waardig grafmonument voor je kind. We begrijpen dat dit heel moeilijk is, maar we willen je hier graag bij helpen. Je staat er niet alleen voor en we steunen je in deze moeilijke tijd. Zo heb jij uiteindelijk een speciale troostplek waar jij je altijd terug kan trekken om de mooiste herinneringen op te halen die je hebt met jouw kind.

Grafmonumenten kinderen: een passend monument

Elk kind is uniek. Daarom is het mogelijk om jouw grafmonument voor jouw kind geheel op maat te laten ontwerpen. Zo weet je zeker dat het grafmonument echt past bij jouw kind. Dit biedt troost voor de nabestaanden tijdens het rouwproces.

Grafmonumenten voor kinderen van natuursteen

Wanneer je een grafmonument voor je kind wilt laten ontwerpen dan heb je bij ons een ruime keuze uit diverse soorten natuursteen. Het grote voordeel aan natuursteen is dat het jarenlang mooi blijft en erg onderhoudsvriendelijk is. Bovendien is elke natuursteen uniek. Dit komt doordat het een natuurproduct is.

Een ander voordeel van natuursteen is dat je het makkelijk kan bewerken. Dit kan in een speciale vorm. Wil je bijvoorbeeld een gedenksteen in een hartvorm? Of vind je een ronde vorm passend? De keuze is aan jou. Naast dat we de natuursteen in een vorm kunnen bewerken is het ook mogelijk om tekst of symbolen te graveren in de natuursteen. Kies voor een mooi gedicht, spreuk of een symbool  of bijvoorbeeld het favoriete dier van je kind. Waar je ook voor kiest: houd het persoonlijk, want dit doet het meest eer aan jouw kind.

Wat zijn jouw wensen?

Nadenken over het ontwerp van een kindergraf  is niet gemakkelijk. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden, vind je in onze showroom een aantal voorbeelden. Hier kan je in alle rust inspiratie opdoen. Wij luisteren naar jouw verhaal en denken met je mee om zo een passend grafmonument te ontwerpen. Of het nu gaat om een grafsteen voor een kindergraf of een gedenksteen voor een baby: wij zorgen ervoor dat jouw kind een passend kindermonument krijgt.

Grafmonumenten kinderen showroom

Om inspiratie op te doen is het aan te raden om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Zo krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Ook is het meteen mogelijk om je ideeën met ons te delen, zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan met het maken van een passend ontwerp. Wil je een bezoekje brengen aan onze showroom? Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend. Wil je liever op zaterdag langskomen? Dit is ook mogelijk, maar alleen op afspraak (telnr 053-43 15 819). Ook is het mogelijk om op donderdagavond op afspraak langs te komen.

Showroom
Neem contact op

Hendrik ter Kuilestraat 205
7547 SK Enschede
053 - 4315819
monumenten@dovenatuursteen.nl

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.